banner

Hondenrassen

 
Navigatie
   Woefkesranch
 
  => populaire namen 
  => hond uitlaten 
  => zoekertjes 
  => hond imiteert meester
  => goed voor je hart 
  => gevaarlijke honden? 
  => hond erft 12 milj. 
  => gezonder met hond
  => Valse hond spuitje?
  => Pitbullregeling (NL)
  => Paris Hilton
  => Beverly Hills
  => Filmpjes met honden
  => Beter in je vel
  => Hondsdolheid
  => Hond als een kind
  => Stoppen met roken
  => Pups op internet
Français English Deutsch

 

 

 

Hond erft twaalf miljard dollar
Maltezer hondje erft twaalf miljard dollar alsook de hondenopvang


De rijke weduwe Leona Helmsley had blijkbaar geen gezellige familieleden. Vlak voordat ze stierf op 87-jarige leeftijd, heeft ze in het geniep haar testament veranderd. De gelukkige erfgenaam: haar Maltezer hondje Trouble. Hij kreeg maar liefst twaalf miljard dollar. Een stichting voor hondenopvang mocht ook acht miljard bijschrijven op de bankrekening. 

Het is nog niet helemaal duidelijk of deze last-minute actie daadwerkelijk bindend is, maar de vrienden van Trouble zijn extatisch door het nieuws, aldus Annie Albrecht in The New York Times. Zij is het baasje van de vijf jaar oude Yorkshireterriër Froggy en hoewel hij eerst een beetje moest wennen aan het idee, is hij nu wild van het feit dat hij een miljardair in zijn vriendenkring heeft, aldus Albrecht.

The New York Times sprak ook met Billy, de Jack Russel van casting-director Laura Hughes. Hij zou wel weten wat hij met het geld zou doen: 'Ik zou elk suf speelgoedje kopen dat ik maar zou kunnen krijgen', vertaalde zijn baasje voor hem. Nina, een vijf jaar oude kruising tussen een Labrador en een Boxer zou haar eigen hondenpark openen, waar geen enkele andere hond zou mogen komen, maar wel duizend mensen. Ook zou ze de grootste pot pindakaas kopen die ze kon vinden, aldus haar baasje Sarah Levy.

Maar de Amerikaanse krant vond ook honden die minder egoïstisch zijn. Zoals Labrador Tenessee: 'Ik hoef helemaal niks voor mezelf, maar ik zou een groter appartement kopen voor mijn lieve baasje, hoewel je in Manhattan ook voor acht miljard bijna niks groots meer kunt kopen.' En chihuahua Lola zou als eerste een mooie diamanten ketting aanschaffen voor Samantha, haar verzorgster. Poedel Ethan vroeg zich maar één ding af: of Leona Helmsley wel goed bij haar hoofd was. 'Misschien had ze iets goed te maken?

Verderop in New York vond de verslaggever van de Times de gepensioneerde George Rand, die samen met zijn pitbull Johnny op een bankje in het Tompkins Square Park zat. Hij probeerde de hond iets te vragen, maar die draaide zijn kop af. 'Johnny heeft het artikel niet gelezen', verontschuldigde zijn baasje, 'hij is meer een Daily News-hond.'

- Uit www.dag.nl -

 

 

 


© 2000 Woefkesranch, Slameuterstraat 29, 2850 Peulis (Putte) - (+32)015/75.59.42 - info@woefkesranch.be - Disclaimer - Sitemap - Links